Selecteer een pagina

Inmiddels is het alweer 29 jaar dat ik EFA Business Support gestart ben. Een vernieuwende organisatie waarin wij het management van diverse bedrijven ondersteunen. Op organisatorisch gebied, bij projecten en op strategisch niveau. Met de hedendaagse krapte op de arbeidsmarkt merk ik dat bedrijven steeds vaker kampen met capaciteitsproblemen in de backoffice. Daarnaast zie ik regelmatig dat de kennis en ervaring in veel organisaties niet toereikend is. Herkenbaar? Wij helpen uw organisatie graag verder! Incidentele of structurele opdrachten? Bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Onze service is 100% maatwerk. Wij beschikken over ons eigen kantoor, hebben geen werkplek nodig en zijn direct beschikbaar. Bovendien betaal je alléén voor het feitelijk werk, niets meer en niets minder. Dat is ook een van de voordelen van uitbesteden. Zó schakel je eenvoudig onze professionals in, wanneer het jou uitkomt. Wij zijn niet ‘alleen’ secretaresses, maar bieden ondersteuning op het gebied van management assistentie, officemanagement én HRM. Bovendien zijn wij ook actief met het coachen en begeleiden van secretaresses en managementassistenten. Zo is er altijd wel een aansluiting te vinden. Ik denk dat wij een toegevoegde waarde zijn voor elke organisatie. Heb je interesse? Laten we een afspraak maken, ik bespreek graag de mogelijkheden.