Selecteer een pagina

Cases

4apps group

4apps group is specialist op het gebied van consultancy, beheer en business intelligence voor AFAS Profit en Oracle e-Business Suite. Zo’n 50 professionals bedienen (middel)grote organisaties binnen de overheid, financiële en zakelijke dienstverlening, retail, telecom en media. www.4appsgroup.nl

4apps group en EFA Business Support
EFA Business Support verzorgt de algemene HRM-ondersteuning en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. De werkzaamheden lopen ver uiteen. Van het beheer van het wagenpark (het totale traject), de telecommunicatie en ICT, tot het verwerken van salaris- en personeelsinformatie, ziekteverzuimrapportage en voorbereiding jaargesprekken. Wij organiseren de bedrijfsbijeenkomsten en festiviteiten, managen het voorraadbeheer en ondersteunen de sales- en marketingdirectie met secretarieel werk.

Bovenstaande case is geplaatst met toestemming van 4apps group. De eindverantwoording ligt bij EFA Business Support.

Bakkenist

Bakkenist – organisatieadviseurs en managers – levert belangrijke bijdragen aan de commerciële en operationele performance van bedrijven in profit en non-profit. De kracht ligt in het verbinden van mensen en processen in de gehele organisatie en in het succesvol uitvoeren van (strategische) veranderingen en implementaties. www.bakkenist.nl

Bakkenist en EFA Business Support
Van oorsprong ingeschakeld voor secretariële werkzaamheden. Nu verantwoordelijk voor alle backofficewerkzaamheden. Waaronder facturering, forecasts en debiteurenbeheer. Voorraadbeheer, representatie en officemanagement. Daarnaast management ondersteunende werkzaamheden zoals: agendabeheer, voorbereiding en begeleiding van bijeenkomsten en vergaderingen (o.a. notulering).

Bovenstaande case is geplaatst met toestemming van Bakkenist. De eindverantwoording ligt bij EFA Business Support.

ROTA

De stichting ROTA is een onafhankelijke organisatie voor media- en reclamebureaus en media-exploitanten. De ROTA oordeelt over professionaliteit en financiële status van bureaus. Waardoor de positie van media-exploitanten wordt versterkt.

ROTA en EFA Business Support
EFA Business Support is verantwoordelijk voor de back- en (deels) frontoffice van de ROTA. Aanspreekpunt voor de aangesloten media-exploitanten en media- en reclamebureaus. Dat betekent in praktijk onder andere: het behandelen van de aanvraag voor de ROTA-erkenning, abonnementenregistratie, facturering en debiteurenbeheer. EFA Business Support verzorgt de in- en de externe communicatie, waaronder het websitebeheer en -onderhoud. De jaarlijkse financiële rapportages van de aangesloten leden, de bestuursvergaderingen en registratie van (vertrouwelijke) informatie.

Bovenstaande case is geplaatst met toestemming van de ROTA. De eindverantwoording ligt bij EFA Business Support.

Contact

Heeft u vragen of wilt u kennis maken? Neem dan contact met ons op.

Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT AMSTELVEEN

Stuur een bericht

14 + 6 =